Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter Service

Våra servicetjänster

Vi finns här för er

Vi är er partner för en framgångsrik arbetsplats där ni som hyresgäster kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi hjälper er med små och stora ärenden på kontoret, allt för att underlätta er vardag.

Våra servicetjänster

Hållbara tjänster

Vi har miljö- och hållbarhet i fokus och arbetar med noga utvalda underleverantörer. Genom att dela våra resurser och tjänster minskar vi tillsammans antalet leveranser till våra fastigheter och det gemensamma miljöavtrycket.Vi värnar om varandra, vårt samhälle och ekonomin.

Våra servicetjänster

Servicetjänster

Vi erbjuder lokalvård, vaktmästeri och office management. Vi tar hand om ert kontor genom att tillhandahålla kontorsassistenter, hantera kärl, distribuera post och paket, utföra montering och internflyttar i våra större fastigheter. I alla våra fastigheter finns även lokalvård, SBA, HLR, växtservice, frukt, samt kaffe- och vattenmaskiner.

Våra servicetjänster

Personlig service

Professionell service på plats. Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och väl omhändertagna. Vi hjälper er med små och stora ärenden på kontoret så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Kontakt

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra servicetjänster och vårt tjänsteutbud.