Bonnier fastigheter

Portalen i Värtahamnen bjuder in till digitalt showroom

2022-10-27

Bonnier Fastigheter startar uthyrningen av 12 000 kvm kontorslokaler i fastigheten Portalen i Värtahamnen. Nu bjuds besökaren in att uppleva huset i ett digitalt showroom.

Med planerad byggstart 2023 och första inflyttning 2025 vill Bonnier Fastigheter bjuda in besökare och framtida hyresgäster att uppleva Portalen redan idag. Från den gemensamma mötesplatsen och restaurangen i gatuplan, till kontorsplanen där man kan välja interiörstil, ända upp till husets takterrass med utsikt både in mot stan och ut mot vattnet kan besökaren navigera runt och utforska huset.

- Portalen kommer att bli en häftig byggnad och det känns roligt att redan innan vi satt spaden i backen kunna visa besökare runt i huset. I den här rundturen kommer man bättre förstå hur fint det kommer att bli, säger Lars Johansson, Projektchef Portalen, Bonnier Fastigheter.

 

Besök Portalen showroom www.portalenvärtahamnen.se

För mer information

Lars Johansson lars.johansson@bonnierfastigheter.se tel 0708 392363

Om Portalen

Portalen är det första huset som besökaren möter i den nya stadsdelen Värtahamnen. 13 våningar högt och placerat vid kajkanten med utsikt mot vattnet. Portalens fasader består av tegel, plåt och stora glaspartier i en arkitektur som andas hamnmiljö. På taken anläggs stora gröna terrasser med möjlighet till social gemenskap. Portalen har, som alla kommande projekt i Värtahamnen, lokaler i gatuplan som skapar liv och rörelse i stadsdelen. Här finns en stor restaurang och ett mindre konferenscenter. Övriga 12 våningsplan innehåller flexibla kontor i olika storlekar men kan lätt kopplas ihop till större enheter. Alla material har valts med noggrannhet utifrån projektets högt satta hållbarhetskrav.

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder, Service och Invest. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.