Bonnier fastigheter

Cervera öppnar i Hornstull Centrum

2022-08-30

Bonnier Fastigheter välkomnar Cervera, Sveriges ledande aktör inom kvalitetsprodukter till köket, hemmet och presentbordet, till Hornstull Centrum. Den nya Cervera-butiken, som dessutom blir den första att få presentera Cerveras nya butikskoncept, öppnar under hösten 2022 och kommer inhysa ett brett sortiment av köks- och dukningsprodukter, inredningsattiraljer och presenter. Butiken kommer ligga bredvid Alternativet.

- Bonnier Fastigheter är glada att välkomna Cervera till Hornstull Centrum. Butiken kommer att bli jättefin och konceptet blir ett väldigt bra tillskott med dess utbud som tidigare har saknats i området. Hornstull Centrum fortsätter att utvecklas och våra hyresgäster med oss, säger Nicklas Jonsson, Marknadsområdeschef på Bonnier Fastigheter. 

- Hornstull är ett spännande och bra läge där många människor rör sig varje dag. Den nya butiken innebär att Cervera stärker sin närvaro ytterligare i Stockholm och vi ser fram emot att kunna erbjuda kvalitetsprodukter och en hög servicegrad till nya kunder i området, säger Hans Redig Bolin, VD på Cervera.

Hornstull Centrum, som 2023 firar tio år, har den senaste tiden genomgått en uppdatering både invändigt i form av flera nya hyresgäster och utvändigt med nya samlingsplatser och uteserveringar.

Mer om utbudet finns att läsa på www.hornstull.se

Cervera öppnar i Hornstull Centrum under oktober 2022.

För mer information Nicklas Jonsson, Marknadsområdeschef Bonnier Fastigheter, nicklas.jonsson@bonnierfastigheter.se, 070 914 68 25

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder, Service och Invest. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.