Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter välkomnar ny Affärsutvecklare Bostad

2023-04-20

Bonnier Fastigheter har rekryterat Sandra Elstig till rollen som Affärsutvecklare Bostad. Elstig ansluter till företaget med erfarenhet inom fastighetsutveckling.

- Vi är mycket glada över att välkomna Sandra till Bonnier Fastigheter. Hennes erfarenhet och expertis kommer att spela en avgörande roll i vår tillväxtstrategi, säger Camilo Bossi, Affärsområdeschef Bostad.

Elstig kommer att arbeta med att utveckla bostadsprojekt inom Bonnier Fastigheters portfölj och bidra till att förverkliga företagets vision att skapa hållbara och moderna bostäder.

- I vår verksamhet är det avgörande att ha talanger som kan bidra till att driva vår tillväxt och effektivitet. Sandra bidrar till detta på ett bra sätt, säger Tomas Hermansson, vd Bonnier Fastigheter.

Elstig är byggnadsingenjör från KTH och har tidigare arbetat på NCC.

- Jag har aktivt sökt mig till ett företag med ambition om en häftig tillväxtresa med fokus på att skapa ett långsiktig förvaltande av attraktiva hyresbostäder. Långsiktigheten för mig blir synonym med ett ansvarstagande av samhället vi bor och agerar i. Jag ser fram emot att tillsammans med Camilo fortsätta denna satsning inom bostadssegmentet, säger Sandra Elstig.

Bonnier Fastigheter har ambitionen att fortsätta växa och utöka sin portfölj inom Bostad. Anställningen av Sandra Elstig är ett steg i rätt riktning för att uppnå detta mål.

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder, Service och Invest. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.