Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter hyr ut i Munin NXT

2022-12-20

Bonnier Fastigheter fortsätter utvecklingen av kvarteret Munin och välkomnar ytterligare hyresgäster i den nya kontorsbyggnaden Munin NXT. Byggkoncernen Serneke flyttar in i mars 2023.

Med hållbarhet i fokus har Bonnier Fastigheter skapat 3 600 kvm kontor i Munin NXT. Byggnaden utvecklas energieffektivt med material som minskar direkt och indirekt miljöavtryck. Byggnaden kommer att certifieras enligt BREEAM nivå Excellent. Det befintliga Muninhuset har fått ett lyft med gemensamma inbjudande miljöer och mötesplatser både inomhus och utomhus.

För Serneke Uppsala innebär flytten en nystart med nya moderna lokaler anpassade efter verksamhetens behov. Som hyresgäst hos Bonnier Fastigheter har Serneke även tillgång till omfattande service via Bonnier Fastigheter Business Center som tillhandahåller bemannad reception, gemensamma konferens- och mötesrum, samt drop in kontor i både Uppsala och Centrala Stockholm.

- Munin NXT har ett utmärkt läge med bra service och de moderna lokalerna med stort fokus på hållbarhet blir en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare i Uppsala, säger Andreas Hjertzell, Arbetschef på Serneke i Uppsala. Kvarteret Munin möter våra behov och servicekonceptet som erbjuds i kvarteret skapar bra förutsättningar för ett långt och gott samarbete med Bonnier Fastigheter.

- Bonnier Fastigheter är glada att välkomna Serneke till Munin NXT där vi tillsammans har skräddarsytt ett halvt våningsplan för att tillgodose deras behov. Munin NXT är en omtänksam arbetsplats som främjar hållbara och miljömedvetna val och vi hoppas Serneke med medarbetare ska trivas där, säger Lars Skoglund, Marknadsområdeschef Uppsala på Bonnier Fastigheter.

För mer information:

Lars Skoglund, 073-984 45 99, lars.skoglund@bonnierfastigheter.se

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i fyra affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder, Service och Invest. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.