Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter firar tioårsjubileum för Hornstull Centrum

2023-05-23

I år är det tio år sedan Bonnier Fastigheter slog upp portarna till det nya Hornstull Centrum, stadsdelscentret som sedan dess blivit en favorit bland besökare och hyresgäster.

Hornstull Centrum ägs och förvaltas av Bonnier Fastigheter och har ända sedan öppningen 2013 varit en självklar destination för närboende, kontorshyresgäster och tillresta besökare. I centrumets utbud finns restauranger, barer, butiker och handel, både populära kedjor och unika koncept. Under våren firas det för fullt i Hornstull Centrum. Lördag den 27 maj kl 10-18 bjuds det på tioårskalas med cirkusshow, cirkusskola, pyssel och party för alla barn, samt celebert besök av Musse och Helium och av barnboksförfattaren Stina Wirsén. Läs mer om aktiviteter på www.hornstull.se

Utvecklingen av Hornstull Centrum började med den satsning Bonnier Fastigheter inledde 2008 genom förvärvet av två fastigheter i området. 2013 öppnades nya Hornstull Centrum som i samarbete med Stockholms Stad, lyfts till en attraktiv och levande mötesplats såväl dag- som kvällstid.

- Bonnier Fastigheters engagemang i närområdet grundar sig i vår vision att vara en långsiktig samhällsutvecklare som bidrar till ett tryggt och öppet samhälle där människor och verksamheter kan trivas och utvecklas. Det är ett nöje att följa den fortsatta utvecklingen av Hornstull Centrum och nu kunna fira tioårsjubileet tillsammans med våra besökare, säger Tomas Hermansson, vd Bonnier Fastigheter.

- Hornstull är en härlig, omtyckt plats med hög puls både dag som kväll. Vi är glada och stolta över att vara en viktig och pådrivande aktör i området, säger Nicklas Jonsson, Marknadsområdeschef Bonnier Fastigheter.

För mer information kontakta:

Nicklas Jonsson nicklas.jonsson@bonnierfastigheter.se telefon 0709-14 68 25

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostad och Invest. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.