Bonnier fastigheter

Välkommen till Bonnier Conference Center. Bonnierhuset och Magasinet

I Bonnier Conference Center erbjuder vi dagkonferenser och möteslokaler. Har ni ett mindre möte med få deltagare eller en fullspäckad branschdag med upp till 250 personer, så erbjuder vi en personlig och central mötesplats. I Bonnierhuset har konsten en central plats och våra lokaler samverkar med inredning och konst i en stimulerande och annorlunda miljö. I byggnaden intill finns Bonniers Konsthall i vilken vi kan erbjuda ert sällskap guidade visningar och unika lokaler.

Bonnier Conference Center ligger på Torsgatan 21 centralt beläget en minuts promenad från S:t Eriksplan. T-bana och SL-samt flygbussar finns runt hörnet och Cityterminalen/Centralstationen ligger på bekvämt gångavstånd. Parkeringsmöjligheter finns i närheten. Vi finns på plan 3 i Bonnierhuset (ingång via huvudentrén i Bonnierhuset).
Kontakta oss på 08-33 66 86 eller conference@bonnier.se för prisinformation och menyförslag. 

Bonnier Conference Center

Utställningsytor

Vårt konferenscenter i Bonnierhuset ligger på nedre våningen, plan 3, i direkt anslutning till husets ljusgård, en trevlig och smakfull plats för era deltagare att mingla och nätverka i. Med allt samlat på samma plan får ni ut det mesta möjliga av er konferens och en trevlig citynära vistelse. Detta är även en perfekt yta för mindre utställningar, mässor eller produktexponering. Total utställningsyta är cirka 100 m2.

Bonnier Conference Center

Mat & dryck

Vår populära restaurang Torsgatan som driver Matsalen, Torget, Delikatessen och Bokcaféet har också eget bageri i Bonnierhuset. De levererar all mat och dryck till våra konferensgäster. Kontakta oss gärna för meny- och prisförslag. conference@bonnier.se 08-33 66 86

Bonnier Conference Center

Aktiviteter

Förena nytta med nöje - genom våra samarbetspartners Restaurang Torsgatan och Bonniers Konsthall kan vi erbjuda ytterligare trevliga och annorlunda lokaler för det privata sällskapet, mötet eller minglet. Varför inte en guidad tur i Konsthallen, vinprovning, drinkskola eller avsluta dagen med ett av våra AW-paket.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer