Bonnier fastigheter

Välkommen till Bonnier Conference Center

Välkommen att boka konferens i Bonnierhuset på Torsgatan 21. Hos oss kan ni boka en större konferens för upp till 250 personer, en mässa, utställning eller möteslokaler för det mindre styrelsemötet.

Allt på ett plan

I direkt anslutning till våra konferensrum ligger ljusgården, en trevlig och smakfull plats där vi dukar upp er lunchbuffé eller fika. Här kan du ha möten, seminarier, utställningar och annat som passar just era behov. Med allt samlat på samma plan får ni ut det mesta möjliga av er konferens och en trevlig citynära vistelse. 
Kontakta oss på 08-33 66 86 eller conference@bonnier.se för priser och menyförslag vid catering.

Vacker miljö

I Bonnierhuset samverkar lokaler, inredning och konst i en stimulerande och annorlunda miljö, som våra gäster gärna återvänder till.

Bonnier Conference Center

Utställningsytor

Runt ljusgårdens nedre plan ligger våra konferensrum. Här är den naturliga samlingspunkten för konferensgästerna och en perfekt yta för mindre utställningar, skärmväggar eller produktexponering. Här serveras även kaffe/lunch för våra konferensgäster. Total utställningsyta är 100m2 och 10-12 utställningsbord får plats i miljön. Trådlöst nätverk finns i hela lokalen.

Bonnier Conference Center

Mat & dryck

All servering till våra konferenslokaler levereras av Restaurangen Torsgatan som driver restaurang och eget bageri i Bonnierhuset. Genom restaurangen kan vi erbjuda en säker leverans av mat och dryck och ett gott urval av förtäring och pausförfriskningar.