Bonnier fastigheter

Stormkransen 1

Sveavägen

Stormkransen 1

Saltmätargatan 8, Tegnérgatan 20

I snart 100 år har vi varit med och utvecklat kvarteret som omgärdas av gatorna Sveavägen, Rådmansgatan, Saltmätargatan och Tegnérgatan. Allt startade med det nyligen renoverade Magasinet på Sveavägen 53 och med åren har även andra förvärv omvandlats och anpassats till vår tid. Som Sveavägen 47–49 med sina välvda hörn och Saltmätargatan 8, en renodlad kontorsfastighet som en gång i tiden användes för chokladtillverkning och kafferostning. Kring dessa fastigheter har på kort tid utvecklats en puls och dynamik som lockat hit flera av Stockholms mest renommerade företag, butiker, och krogar.

Om fastigheten

Fakta

Adress:
Saltmätargatan 8, Saltmätargatan 8A, Tegnérgatan 20B

Postadress:
113 59 Stockholm

Byggnadsår:
1903

Ombyggt:
1986

Fastighetsförvaltare:
Mikael Zetterström
070–455 72 22

Fastighetstekniker:
Anders Axelsson
08-545 198 11

Akuta fel kvällar och helger:
Dygnet 08-18 70 00
Hiss-Craft 08-755 26 50
Stockholms vatten 08-454 25 70

I fastigheten

I fastigheten finns

  • Soprum
  • Hiss
  • Fastighetsskötare

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer