Bonnier fastigheter

Avslutat projekt: Hornstull

Hornstull

Det nya stadsdelscentrumet

Tillsammans med Stockholms stad och SL har vi utvecklat det nya stadsdelscentrumet som invigdes i april 2013. Det har blivit nya mötesplatser, bättre tillgänglighet och rum för intressanta verksamheter. Parkerings- och taxigatan utmed Långholmsgatan har försvunnit och ersatts av en öppen plats med torgliv, serveringar och butiker. Även slutet av Hornsbruksgatan har förvandlats till ett mindre torg.

Hornstull

Handelsplats och kontor

Förändringarna har gjorts i harmoni med vad Hornstull är idag. Vårt bidrag i förvandlingen är bland annat en handelsplats om ca 11 000 kvm i två plan beståendes av ett 40-tal butiker med tema mode, mat och livsstil. Utöver handelsplatsen har vi byggt om våra två kontorsfastigheter så att vi nu kan erbjuda 12 500 kvm toppmoderna kontor i området. För mer information om vilka butiker och restauranger som finns i handelsplatsen, besök www.hornstull.se

Bildspel
Hornstull Centrum

Hornstull Centrum

I Hornstulls handelsplats ryms 36 butiker, caféer och restauranger. Här hittar du allt som finns i ett vanligt köpcentrum men också en av världens bästa barer, några riktigt bra restauranger, en populär nattklubb och en äkta barberare. Välkommen till Hornstull.

Omgivning

Hornstull

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer