Bonnier fastigheter

Upplev Värtahamnen Se filmen här!

Stockholms nya stadsdel

2020-12-10

Vill du få möjlighet att uppleva hur Stockholms mest spännande, nya stadsdel kommer att gestalta sig när den står färdig? I så fall ska du ta en titt på den nya filmen om Värtahamnen!

- Med Värtahamnens nya film vill vi inte bara visa hur den nya stadsdelen kommer att se ut, utan också ge ett smakprov på den känsla, aktivitet och rörelse som vi hoppas kunna fylla stadsdelen med, berättar Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

Se filmen här!

Stadsutvecklarna i Värtahamnen AB är ett bolag som drivs av Bonnier Fastigheter, CapMan, Kungsleden, Niam, Stockholms Hamnar, Vasakronan, Wallfast, Veidekke och Tallink Silja. Även Stockholms stad är med i samarbetet genom exploateringskontoret. Syftet med samarbetet är att tillsammans marknadsföra och driva stadsutvecklingen av den nya stadsdelen. Filmen är ett samarbete mellan Stadsutvecklarna i Värtahamnen och Stockholms stad.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer