Bonnier fastigheter

​Bonnier Fastigheter rekryterar Marknads- & Kommunikations-ansvarig

Karolina Solberg har anställts som ny Marknads- och Kommunikationsansvarig på Bonnier Fastigheter. Karolina kommer närmast från AB Nordiska Kompaniet där hon arbetat med PR, press och digitalt.

"Bonnier Fastigheter är engagerat och ansvarstagande. Jag ser fram emot att tillsammans med kompetenta kolleger bidra i utvecklingen av projekt som till exempel Värtahamnen, Magasinet och Torsgatan och att driva varumärkesarbetet för Bonnier Fastigheter framåt."

På Bonnier Fastigheter kommer Karolina att utveckla marknads- och kommunikationsverksamheten. En central del är det digitala kundmötet.

Vår ambition som hyresvärd har alltid varit att skapa mervärden för våra kunder. Vi vill i alla aspekter betraktas som ett premium brand och därför fokuserar vi nu också på det digitala kundmötet. Det är ett område vi redan fokuserar på och som vi kommer utveckla ytterligare med hjälp av Karolinas tidigare erfarenheter, säger Tomas Hermansson, VD för Bonnier Fastigheter.

Med välkända byggnader i beståndet och helt nya stadsdelar på ritbordet är Bonnier Fastigheter del i Stockholms stadsbild.

"Karolina har stor erfarenhet av varumärkesarbete och kommunikation för premium brands vilket stärker Bonnier Fastigheter när vi utvecklar nya fastigheter och stadsmiljöer och i vår förvaltning", säger Tomas Hermansson.

Karolina tillträder den 1 maj 2017. 

För mer information:
Tomas Hermansson, VD, telefon 070-553 80 98.
Karolina Solberg, Marknads- & Kommunikationsansvarig, telefon 0734- 39 26 42.
Nyheter

Nyheter

Välkommen till Bonnier Fastigheters pressrum. Här publiceras aktuella pressmeddelanden och nyheter. För högupplöst material eller tidigare publicerade pressmeddelanden, vänligen besök Bonnier Fastigheter på MyNewsdesk.