Bonnier fastigheter

Bonnier Fastigheter AB behåller sin goda kreditrating

2021-10-22

Ratinginstitutet Nordic Credit Rating (”NCR”) har idag bekräftat Bonnier Fastigheters långsiktiga kreditbetyg ”BBB”. Utsikterna bedöms som stabila. Det kortsiktiga betyget blev högsta möjliga N-1+.

Kontaktperson

Tomas Hermansson VD, 070-553 80 98, tomas.hermansson@bonnierfastigheter.se

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Bonnier Fastigheter AB är skyldigt att offentliggöra i enlighet med lag (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 22 oktober kl. 13:05 CET.

Bonnier Fastigheter ska på utvalda delmarknader med lokal närvaro och ett långsiktigt engagemang förvärva, utveckla, förädla och förvalta egna fastigheter. Sedan 1856 har Bonnier varit en långsiktig fastighetsägare och samhällsutvecklare som bidrar till ett hållbart, tryggt och öppet samhälle. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: Kommersiella Fastigheter, Bostäder och Service. Merparten av fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad och Uppsala. Bonnier Fastigheter är helägt av familjen Bonnier.

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer