Bonnier fastigheter

360 kvm kontor på Sveavägen 53

Sveavägen 53

Fastighet med karaktär

Totalrenoverade kontorsytor i fastighet med karaktär – smakfull klassisk arkitektur med modern kvalitet och funktion i attraktivt läge! Nu erbjuder vi totalrenoverade kontorslokaler i bra läge på Sveavägen med inflyttning 2018. Totalt erbjuds ca 8000 kvm fördelat på sex våningar. Lokalerna kan antingen kombineras i en eller några större förhyrningar, men även delas på flera mindre separata enheter. Förutom huvudentrén från Sveavägen 53 finns även möjlighet till separat entré från Rådmansgatan eller Saltmätargatan. Lokalerna har använts som tidningsredaktion sedan 1920-talet. Lokalerna kommer att totalrenoveras. Materialval, inomhusklimat och dagsljus blir i toppklass. Pelarstomme och fönstersättning möjliggör ljusa och effektiva kontorsytor med god takhöjd. Några av lokalerna ger även tillgång till en trevlig innergård och takterrasser.

Fastigheten

  Stormkransen 14
  Sveavägen 53
  Byggår 1925
  Renoveringsår 2017
  T-bana Rådmansgatan 
  Tillträde 2018

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 360 kvm
Kontaktperson

Sara Olsson
sara.olsson@bonnierfastigheter.se

Bildspel
I fastigheten

I fastigheten finns

 • Soprum
 • Hiss

Mer beskrivning om vad som finns i fastigheten hittar du här.

Våra tjänster i fastigheten

Bonnier Service

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig trygga, uppskattade och omhändertagna. Därför har vi tagit fram Bonnier Service. En professionell tjänst utformad för att möta såväl nutida som framtida behov hos våra hyresgäster.

Omgivning

Sveavägen

Mitt i Stockholms innerstad, med omedelbar närhet till bland annat Handelshögskolan, Folkuniversitetet, Stadsbiblioteket och Konserthuset. Ett stenkast från Stockholm CBD, med flera grönområden i närheten. Stockholm CBD innebär mycket goda kommunikationer. Promenadavstånd även till den nya stationen för Citybanan vid Odenplan, som öppnade den 10 juli 2017. Flera busslinjer har hållplats i närheten.