Bonnier fastigheter

Kammakargatan 9A, 221 kvm kontor

Fastigheten

  Moraset 21
  Kammakargatan 9 
  Byggår 1920
  Hiss finns

Lokalen
 • Kontorslokal
 • 221 kvm
 • Plan 3
Kontaktperson

Sara Olsson, Uthyrare
sara.olsson@bonnierfastigheter.se
076-894 45 79

Om lokalen

Kammakargatan 9A - 221 kvm

Välkommen till en charmig kontorslokal ett stenkast från Sveavägens puls. Kontoret har vackra, gamla fönster med ljusinsläpp både från Kammakargatan och från innergård. Kontoret är anpassat för 14 medarbetare och har två mötesrum för åtta respektive sex personer. Stort och öppet pentry där ni enkelt kan samla hela företaget för möten. Lokalen har tillgång till två toaletter och balkong mot innergården. Varmt välkommen på visning!

Interiöra bilder
Moraset 21

Kammakargatan 9, Luntmakargatan 47

Med centralt läge vid Sveavägen inrymmer Moraset 21 kontor, butiker och restauranger. Fastigheten har varit i Bonnier Fastigheters ägo sedan 1986.

Omgivning

Sveavägen

Från Rådmansgatans tunnelbana med uppgång i samma hus som Magasinet, Sveavägen 53 når du det mesta. Även Odenplan och Citybanan några minuters promenadväg bort. Området lever från tidig morgon till sen kväll. Du har all tänkbar service som apotek, systembolag, matbutiker och gym i närheten och är omgiven av kända caféer, restauranger och hotell. På den här mer livliga delen av Sveavägen ligger Handelshögskolan i ena änden och Berghs School of Communication i den andra, vilket ger kvarteren en atmosfär av energi och nytänk, som bara förstärks av att många uppmärksammade företag inom den digitala ekonomin etablerat sina huvudkontor här.

I fastigheten

I fastigheten finns

 • Soprum
 • Hiss
 • Fastighetsskötare

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer