Bonnier fastigheter

Våra konferensrum

Hos oss kan ni boka en större konferens för upp till 250 personer eller lokaler för det mindre möten. Vi har olika typer av lokaler såsom styrelserum, hörsal och mindre biosalong. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ordna en lyckad konferens.

Genom våra samarbetspartners Restaurang Torsgatan och Bonniers Konsthall kan vi erbjuda ytterligare trevliga lokaler för det privata sällskapet, mötet eller minglet.

Hörsalen

250 platser

Med sin biosittning upp till 250 personer är hörsalen mycket väl lämpad för bolagsstämmor, föreläsningar och större konferenser av alla slag. Tack vare god akustik och ventilation, smakfull inredning och rymliga och bekväma platser är detta en plats man gärna återvänder till. Utrustning: Storbildsprojektor med dukbredd 6 meter, möjlighet att få konferensen live-streamad, hörslinga, talförstärkning från scen, mobilt podie, whiteboard, blädderblock, projektor och wifi. Ett angränsande projektorrum styr hela anläggningen.

Hela världen

Konferensrum för 50 personer

Lokalen har ljus och luftig inredning med hög standard för att kunna tillgodose er mesta möjliga av er dag. Rummet ger möjlighet till allt från klassisk skolsittning till möbelring enligt era önskemål. Vid en biosittning upp till 70 personer, vid en skolsittning upp till 50 personer och vid en U-sittning 22 personer. Utrustning: Projektor, talförstärkning, whiteboard, blädderblock och wifi.

Styrelserum

Styrelsesittning med 14 platser

Inredningen är sober och lokalen ligger avsides för att erbjuda er lugn och avskildhet. Utrustning: Projektor, whiteboard, blädderblock, och wifi.

Konferensrum

Konferensrummen Bild- & Filmjournalen och Se & Levande livet

Båda lokalerna är vid behov delbara och ryms upp till 30 personer beroende på sittning. Utrustning: projektor, whiteboard, blädderblock och wifi.

Biosalongen

27 platser

Vårt trevliga och bekväma biorum är populärt för mindre sällskap. Utrustning: Projektor, blädderblock och wifi.