Bonnier fastigheter

Mer om Sågen 19

Bevakning
Utvändig rondering kvällar och helger.

Brandskydd
Kontakta oss för information i brandskyddsfrågor. Se även utrymning.

Cyklar
Cykelparkering utomhus finns på Hornsgatan 174.

Data
Anslutningspunkt för fiberoptisk kabel finns indragen i fastigheten. Denna administreras av Stockholms Stad genom Stokab.

Garage
Garage finns med infart från Bergsunds Strand.

Hissar
Fastigheten har 4 st. hissar för person- och godstransporter. Felanmälan skall i första hand göras till Fastighetsteknikern. Vid hisstopp kan leverantör larmas direkt från hissen.

Husets historia
Fastigheten byggdes 1958 och förvärvades av Bonnier Fastigheter AB 2008. En omfattande exteriör samt interiör ombyggnation av fastigheten har genomförts.

Inpassering
Fastighetens samtliga entréer är utrustade med porttelefoner samt passersystem med elektroniska nycklar.

Kyla
Kyld tilluft (komfortkyla) finns i fastigheten.

Leveranser
Ingen lastkaj finns till fastigheten. Leveranser görs via portingång eller garage, och med minsta möjliga störning för övriga hyresgäster.

Miljöarbete
En miljöinventering för fastigheten är gjord och förbättringsarbete pågår kontinuerligt. Kontakta oss för mer information.

Ombyggnad
All ombyggnad, även inne i lokalen, skall meddelas till oss. Vid vissa ombyggnationer måste särskilt anvisade entreprenörer användas.

Parkering
Parkering per timme samt boendeparkering på anvisade platser på gatorna i området.

Skyltar
Uppsättning av skyltar, såväl utvändigt som invändigt i allmänna utrymmen skall godkännas av hyresvärden. För utvändig skyltning krävs byggnadslov.

Sopor
I garaget på plan -1 finns miljöstation för sortering av papper, glas, plast, metall, wellpapp, lampor samt kontorssopor.

Städning
Städning av entréer utförs 5 ggr/vecka, städning av trapphus utförs 2 ggr/vecka.

Utrymning
Utrymningsplan bör upprättas av respektive hyresgäst.

Vakanser
Kontakta ansvarig förvaltare för för information om eventuella vakanser i fastigheten.

Övrigt
2010 nominerades fastigheten till ROT-priset, ett pris som delas ut årligen och som instiftades 1990 av Stockholms Byggmästareförening för att främja ombyggande i Stockholm.

Fastighetstekniker Claes Olsson
Felanmälan vardagar kl. 07-16
08-545 198 27

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer