Bonnier fastigheter

Servicetjänster

Bonnier Service erbjuder en rad servicetjänster. Här kan du läsa om exempel på de tjänster vi erbjuder.

PROJEKTLEDNING 
Vi har lång erfarenhet av att leda stora och små projekt som till exempel lokalanpassningar, installation och flyttar. Vi medverkar ofta tidigt i nybyggnadsprojekt och före inflytt i projekt där det ställs höga krav på helhetsperspektivet.

INREDNING OCH FLYTTSERVICE
Vi hjälper er med behovsanalys och lokalplanering vid anskaffning eller avveckling av lokaler. Det kan till exempel omfatta planerig för flytt av möbler, montering av inredning, anskaffning och skötsel av växter och mycket annat.  

WORKPLACE MAGAGEMENT
Behöver ni expertrådgivning kring effektiva lokaler? Vi har stor erfarenhet av Workspace management och aktivitetsbaserade kontor. 

KONTORSSERVICE, POST OCH GODS
All typ av kontorsvaruförsörjning som utformning av sortiment, anskaffning och påfyllnad av kontorsmaterial, optimering av lagernivåer eller övrig administration kan Bonnier Service erbjuda. Likaså hantering av inkommande och utgående post, paket och godsförsändelser. 

VAKTMÄSTERI
Vi erbjuder praktisk hjälp med till exempel kontorsflytt, montering av möbler, lampbyten och mindre reparationer. 

BEVAKNING OCH SÄKERHET
Rådgivning gällande säkerhetsrutiner,  brandskyddsarbete (SBA), larmgenomgång eller  att få igång rutiner och avtal för säkerhet i lokalen och för personalen.  

STÄDSERVICE
Kontorsstädning, fönsterputs och golvvård med snabb inställelse via gemensamt ramavtal. 

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer